HC  Msg Board  Librarium  Club  Shop  Links  Gallery  Flickr  Members

BLACK is FRIDAY eindelijk hier!

General discussion

BLACK is FRIDAY eindelijk hier!

Postby jeffreyriebec » Thu Apr 20, 2017 6:45 pm

"De bewonderaars van Robert Williams bent in geluk. De meest eclectische collectievan bestelauto's, geïnspireerd door de streetwear, kunst en muziek teams up met de ondergrondse cartoonist om een capsule collectie gecomponeerd door 3 sneakersilhouetten, 3 T-shirts en een Fender gitaar te maken. nike roshe run heren zwart
De bedenker van de term "lowbrow" beschikt over een aantal van zijn meest iconische schilderijen in de Sk8-Hi, de authentieke en de instapper silhouetten. De Sk8-Hi38 Decon LX heeft een boven- en buitenzool afdrukken van Williams' "Flaming Cobras," nederbuigen, de panelen van de authentieke 44 heruitgave LX vallen met zijn werk "Misdrijf". goedkope nike air max De instapper 98 Reissue LA functies een van Robert's meest iconischewerken uit de jaren 1880, "Jalapeña." Elk paar sneakers wordt geleverd met een gedrukte katoenen draagtas.
Deze collectie bevat ook drie hoogwaardige klassieke T-shirts met een print van zijnkunstwerk in zwart, vintage geel en wit. Muziekliefhebbers zullen verrukt zijn om teweten is er een prachtige Fender Stratocaster gitaar met een gesigneerde lichaammet een print van de illustratie van de "Jalapeña". De gitaar, nike air max 1 dames waartoe ook een aangepaste case, is beperkt tot 50 stuks!
We zijn blij te zijn een van de weinige geselecteerde retailers hebben online de Vault Vans x Robert Williams collectie, nu beschikbaar en instore!"
jeffreyriebec
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 20, 2017 6:44 pm

Return to General Topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron